Българин гази с мотор пешеходци в Милано

Българин гази с мотор пешеходци в Милано

Българин прегази с мотор пешеходци в центъра на италианския град Милано. Виновникът избягал от мястото на инцидента без да окаже помощ на пострадалите. Полицията го откри и арестува часове по-късно, съобщават местни медии.

Според информацията полицейски автомобил е забелязала мотоциклет, движещ се в пешеходната зона на Милано, където винаги има много хора заради заведенията в района. Полицията се опитала да го спре, но водачът натиснал газта, блъскайки минувачите пред него. За да не пострадат повече пешеходци, униформените се отказали да го преследват.

Часове по- късно служителите на реда откриват нарушителят на адреса му дълбоко заспал. Българинът е на 25 години и е управлявал превозното средство под въздействието на алкохол и наркотици. Шофьорската му книжка не е валидна за управлявания от него мощен мотор. Превозното средство е нямало и задължителната застраховка.

Срещу задържания са повдигнати няколко обвинения. Той ще трябва да поеме и разходите по лечението на пострадалите, двама от които са хоспитализирани.

Сходни публикации

title="Мотори борци, самбисти и джудисти"
Мотори борци, самбисти и джудисти
Младеж загина при нелегални състезания с мотоциклети в Атина
18-годишен издъхна след катастрофа, карал бясно бракуван мотор
Млада жена е ударила мотоциклетист
38 годишен моторист с опасност за живота


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*