Хонда с 3 нови мотора за специални емоции (+видео)

Хонда с 3 нови мотора за специални емоции (+видео)

Honda обяви, че офроуд фамилията на компанията се увеличи с един нов и два ъпгрейдвани мотоциклета

Новият CFR450R за 2013 г. е директен резултат от работата на заводския екип на HRC в японския шампионат по мотокрос или както го наричат All-Japan Motocross Championship. Фокусирана изцяло около ездача, машината се характеризира с централизирано шаси, с въздушни пружини KYB и USD предна вилка. Двигателят е пренастроен да има висок въртящ момент при по-ниски обороти и плавно подаване на мощността. Така байкът за мотокрос в отворения клас става по-лесен за бърза и за дълга езда.

Спечелилият шампионата модел CRF250R става по-силен с подобрен двигател и изпълнението на окачването. Реакцията на двигателя при ниски и средни обороти е подобрена, благодарение на калибрирането на впръскването на горивото. Задния амортисьор е ревизиран и с нови елементи.

Машината CRF110F е изцяло нов мотоциклет, който е насочен към възрастовата група между 8 и 11 години. Той разполага с нови двигател, електрически стартер и шаси. Със стила си, вдъхновен от 2013 CRF450R, новият CRF110F е трамплин към по-големите машини за мотокрос и ендуро.

Сходни публикации

title="2014 Honda Grom 125 – първо каране"
2014 Honda Grom 125 – първо каране
Honda представи новия круизър Valkyrie
Три обновени модели Honda – Gold Wing F6C, CB1100 EX и CB1100 Release
2013 EICMA: Honda представи 13 нови и ъпгрейдвани мотоциклети
Honda показа CB1300S Super Bol D’or


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*