Битката с второто място! (видео)

Битката с второто място! (видео)

Най-старата мотоциклетна организация в САЩ, посветена изцяло на мото състезанията – AFM – е неправителствена организация, която помага на ездачи като Еди Лоусън, Уейн Ринли, Кини Робъртс и др. да осъвършенстват способностите си и да разкрият таланта си, а в крайна сметка да се превърнат в световни икони.

Всяка година, състезателната лига си организира банкет, а напоследък се е превърнало в традиция той да включва филм за най-доброто от изминалата година в състезателен аспект. Не знаем какви са били филмите до сега, но ако тазгодишното видео от банкета на AFM не ви накара да настръхнете целите, най вероятно сте мъртвец.

За съжаление, видеото е на английски, но за щастие ние може да го преведем, защото тази реч си заслужава да бъде разбрана от всички.

Вижте видеото (превод под него):

„Казвали са ми, че е добра идея да зпочна една реч с шега, но изобщо не се надявайте на това. Не съм тук, за да разказва смешки. Тук съм, за да се боря! Тук съм, за да се боря с второто място. Имам също толкова голяма поносимост към второто място, колкото и към мухи в супата си. Но може би харесваш мухи в супата си? Може би харесваш второто място? Може би те кефи да дадеш всичко от себе си, но получаваш „повече успех следващия път, братле”. Нека да го кажа друго яче – Ако си мислиш, че второто място не е кой знае какво, защо не попиташ Наполеон как се почувствал, когато е бил втори на Ватерлоу? Е, не толкова добре, нали? Може да ми спестиш глупостите, че не е важно дали печелиш или губиш, а как играеш играта. Гарантирам, че който и да го е казал, е загубил. Поуката от историята… Бъди пръв! Все още ли искаш да чуеш шега? Добре. Ето една :
– Чук, чук….
– Кой е там?
– Пича, който завърши втори
– Кой е пича, който завърши втори?
…. Именно”

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*