Harley-Davidson трайк, който ляга в завои

Harley-Davidson трайк, който ляга в завои

Лудият ентусиаст и фен на Harley-Davidson Джим Харел има своя мания към трайкове, но до момента не е имал възможност да се направи такъв, докато не бе въвлечен от малък инциден. Той приема това като знак от съдбата и започва да претърсва пазара за триколки, които да отговарят на неговия вкус, но без успех. Причината за това е проста: трайка не може да ляга в завоите. Поради тази причина той се комбинира работата си със специалистите от Туу Куул Сайкълс, за да направят триколката на мечтите му. Резултатът е наречен TRT (Tilting Reverse Trike – Накланящ се Обърнат Трайк), комплект, който би превърнал всеки туристически H-D  в изцяло гъвкав трайк.

До сега сме виждали много триколки Harley-Davidson, някои от които направени от самия производител. Има обаче две характеристики, които отличават кит-а. Двете, от трите гуми са отпред (а не отзад) и да, наистина може да ляга в завоите с ъгъл от 25о. Всичко това може да се монтира за няколко часа, позволяваща на всяко превозно средство да бъде трянсформирано от триколка в оригинал без ограничения. Струва си да споменем и хубавата предница, монтирана по средата на оста, което напомня на спортните и състезателни автомобили от 50-те и 60-те.

Решението на Джим и Туу Куул Сайкълс е да пуснат комплекта на пазара, който определено бележи ръст в момента. За момента няма твърдо определени цени, а може да се намери между 8,000 и 12,000 долара.

Сходни публикации

title="Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък"
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Премиера на Harley Breakout и Street Bob в Европа
Новият Harley-Davidson Breakout дебютира в Дайтона
Honda с нов 400-кубиков мотоциклет
2012 Harely-Davidson Softail Slim


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*