Мото асът Золтан идва в България

Мото асът Золтан идва в България

Професионалният стънт ас Ангел Золтан идва в Пловдив.  Звездата ще гостува в Града под тепетата за „Феър мото шоу“, което ще бъде от 6 до 8 април в панаирната палата.

В програмата освен изложението за мотоциклетизъм и АТВ, феновете ще могат да се насладят и на богатия избор от екипировка, аксесоари, части, поддръжка, тунинг на мотоциклети,  оборудване за специализирани сервизи и салони, сигнално-охранителни системи  за мотоциклети, ремаркета за транспортиране, както и набиращият у нас популярност „стънт” (атрактивно управление на мотоциклети).

Специален гост ще е Золтан, всепризнат майстор на стънта, който ще покаже ексклузивно за България новите си трикове и мотор. Ще се проведе и състезание за български стънт състезатели с награден фонд за първите три места, а ако има достатъчно желаещи ще има и клас „скутер”.

Друга изключително интересна категория ще е за най-добър ръчно направен/модифициран мотоциклет (т.нар. къстъм – custom). Ще  участват специализирани сервизи и ентусиасти от цялата страна, занимаващи се с къстъм мотоциклети, модифициране и т.н. Експонатите ще бъдат изложени на територията на панаирното изложение в Пловдив, като всеки един посетител ще може да гласува за своя фаворит. Първите 3 или 5 места(в зависимост от броя участници) ще бъдат наградени с ваучери от различни мото магазини.

Ще бъде публикуван формуляр за участие в тази категория, като е възможно и директно записване на по-долу посочените контакти. Общ награден фонд – приблизително 2500лв. Участието в този конкурс е безплатно, изисква присъствието на експонатите и през трите дни на мероприятието.  Организаторите са осигурили безплатен паркинг за мотоциклети на територията на проявата, както и безплатен паркинг за автомобили непосредствено до Международен панаир Пловдив. Билетът за вход ще е 5лв, като за мото клубове или групи с предварителна заявка ще бъде 4 лв.

източник: dartsnews.bg

Сходни публикации

title="Богдан Николов с кредит 680 000 лв за фристайл"
Богдан Николов с кредит 680 000 лв за фристайл
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
Judas Priest в Арена Армеец на 30 юни 2015
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро
Шпагат върху скутери (и розов потник)


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*