Мотоциклетът 2013 Victory Judge (видео+галерия)

Мотоциклетът 2013 Victory Judge (видео+галерия)

Представяме ви Judge – новият мотоциклет на американската компания Victory за 2013 година. Това е един от малкото мотори, които в днешно време заслужават да се нарекат Hot Rod! За разлика от преднишния модел на Victory – Hardball, който на практика беше стар вълк в нова кожа, Victory Judge вади на показ доста интересни характеристики, които да изтрия скуката на иначе скучния и гол щатски пазар на круизъри. Може би най-голямото удобство е централно разположеното управление. Може да не звучи като голяма работа, но разликата е огромна.

Лесно може да нагодите стойката си, за максимален комфорт, като преместите крачното управление чак до предницата на мотора. Точно това са опитали да постигнат и Victory като създадат по-активна позиция а моториста, като по този начин му позволяват да има „абсолютен” контрол над мотоциклета и дори да „заключи” колената си в резервоара. Това е голямо преимущество пред „отпуснатата” позиция от гледна точна на безопасността.

Стилът също е подобрен. Мотоциклетът вече е с драг кормило. Освен това, Victory са се погрижили отлично за всички онези кабели и жички (които по принцип не трябва да се виждат) с черни капаци и части, които пък на свой ред придават на мотора очертания на скулптура шедьовър.Гумите с 5 спиц допълват карсивата осанка на машината, а гумите с надписи още повече подчертават хот род сърцето на мотора.

1 737 кубиковият двигател и 153-те Nm въртящ момент, заедно със 6-степенната скоростна кутия гарантират плавното пътуване. Мотоциклеът 2013 Judge е глътка свеж въздух за Victory!

Сходни публикации

title="Ducati EXPO 2015 в България"
Ducati EXPO 2015 в България
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*