Нова радарна система за скорост

Нова радарна система за скорост

Напредването на технологиите неминуемо засяга и участниците в движението на пътя. Видеото, което ви предлагаме да изгледате демонстрира начина на работа нова радарна система за заснемане разработена от Simicon. Целта на камерата е да заснема нарушения в скоростното ограничение на повече от едно превозно средство като предава в реално време записаните данни в офис за обработка.

Основната характеристики на „Cordon” (името на системата) е възможността едновременно да следи скоростта или на идващия, или обратния трафик разлят до 4 ленти с помощта само на един сензор за скорост.

Сензорът автоматично измерва скороста на движение на превозното средство, разпознава регистрационни номер и създава двойка снимки за всяко нарушение: широкоъгълен формат с видимост към ситуацията на пътното платно, а нарушителя е ясно обозначен със снимка в близък план с ясно видима регистрационна табела.

Радарната система „Cordon” в момента преминава през сертифициращи процедури и съвсем скоро се очаква да влезе в масово производство. Първите сензори вече са инсталирани в Санкт Петербург, Русия и работят в тестов режим.

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Мотори борци, самбисти и джудисти
Най-големият мото фестивал в Европа ще тресе Австрия
Мото протест „Без камиони през почивните дни“


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*