Мото каски Newmax – ръчна изработка, италианско качество

Мото каски Newmax – ръчна изработка, италианско качество

Познат лидер на италианския пазар в производството на каски, Newmax е марка, която влага сърцето си е ръчно изработени шлемове с високо качество, безопасност и стил.

Newmax е създадена преди 40 години от страстта на Масимо Сприано. За периода на съществуването си, до момента компанията е продала над 4 000 000 каски в 28 държави.

Качество, страст и иновации са ключовите думи, опиващи успеха на Newmax. Всеки модел е разработен с идеята за максимално усъвършенстване на физическото представяне. Следващата стъпка е да се изберат материали, които да гарантират устойчивост на пътя и комфорт за моториста. Това прави всяка каска не просто аксесоар, но и незаменимо средство за безопасност.

Благодарение на качествата, които каските Newmax притежават, едни от най-известните марки са избрали компанията като свой партньор. Специално за тях Newmax е създала ексклузивни гами мото каски, строго спазващи възгледите на всяка марка. Сред тези компании са: Brembo, Momodesign, Pininfarina, Cromwell, Vespa, Piaggio, Moschino, Martini, Ferrari, Borsalino, Vespa, Laura Smith, Ducati, Louis Vuitton, Gucci, Trussardi.

Сходни публикации

title="2013 EICMA: Honda представи 13 нови и ъпгрейдвани мотоциклети"
2013 EICMA: Honda представи 13 нови и ъпгрейдвани мотоциклети
EICMA 2013: Премиерите в Милано
Официално: Юбилейният мотор BMW R 1200 NineT (+видео)
За първи път каска с head-up дисплей от Reevu
Култовите каски на Icon за 2013


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*