Вече моде да имате моторът TRON в гаража

Вече моде да имате моторът TRON в гаража

Трябва ли да повторим още веднъж, че не се шегуваме? Lightcycle мотоциклетите в TRON са може би най-красивото и футуристично превозно средство, което някога сме виждали. Стига да сте готови да се разделите с 55 000 долара, можете да се сдобиете със съвсем истински такъв.

Срещнахме се с компанията Evolve Motorcycle на мотоциклетното изложение EICMA 2011, където имахме възможността да видим звяра на живо. Въпреки огромните си размери и вид на супер мощен мотоциклет, на практика машината е с електрически двигател. След разговор с момчетата от Evolve стана ясно, че възможностите им не се ограничават до тази точка, а напротив. Оказа се, че всеки, който пожелае, може да поръча индивидуален мотор TRON. Под индивидуален се разбира, че моторът може да е с различна мощност, много по-малко време за зареждане и издръжливост и дори да не е електрически.

Стандартният модел е законен за каране, има ксенонови тюркоазени ленти по цялото протежение и… се зарежда в домашната ви ел. мрежа. С едно зареждане можете да карате до 100 мили, а максималната скорост е 100 мили в час.

Ако решите, че това е моторът за вас, ще ви помогнем да се свържете с момчетата от Evolve Motorcycle 🙂

Сходни публикации

title="Първи мото салон в София"
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
2014 Honda Grom 125 – първо каране
Турбо двигатели – новата мода при моторите


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*