Yamaha на EICMA 2011

Yamaha на EICMA 2011

Откриването на мотоциклетното изложение EICMA 2011 вдигна завесите над подиума на Yamaha Motor Group. Площта на щанда на компанията е внушително голяма, обагрена в червено и черно, а офроуд пространството сияе в синьо. Основните модели на Yamaha са украсявани от елегантни италианки, които неминуемо привличат погледа към зоната на японката марка.

Идната година няма да бъде отбелязана с революционна крачка в света на моторите от страна на  Yamaha, тъй като на EICMA сатва ясно, че основния модел, върху който бранда иска да акцентира е скутер. С гордост Yamaha представи обновения си макси-скутер TMAX.

От пръв поглед става ясно, че моделът има съвсем ново излъчване, внушаващо агресивен дух и пронизващ вид. С още по-голяма динамика, скутерът е с подобрено поведение на пътя!

Още от 2001-ва насам, първоначалната версия на Yamaha TMAX обеща нова ера в света на скутерите. Сега Yamaha може да се похвали със създаването на една изцяло нова катергория – спортен макси скутер. Идеята на TMAX-а е да комбинира върхово представяне, управление и скорост на мотор с практничността и удобството на макси скутер.

Колкото и странно да ни звучи, в действителност макси скутерът наистина се държи като истински мотоциклет. В зоната на MotoLive на EICMA 2011 e обособен специален терен за тест драйв на Yamaha TMAX. Онова, което може да опишем от видяното е, че скуерът ляга в завоите точно като мотор на писта. Изненадващо пъргав, подвижен и маневрен, макси скутерът на японците заслужава нашите адмирации в насоката на развите на мотоциклетната индустрия.

Специално внимание отдаваме на вечния мотоциклет Yamaha V-MAX. Новата 2012 година не бележи промени по машината, но както казват хората – когато нещо е перфектно – не го променяй! Не може да пропуснем и специалната версия на обичания TDM, както и на скоростния R1.

Надяваме се догодина Yamaha да остави скутерите и да извади големи козове от ръкавите си, за да не оставаме с впечатление, че само променя цветовите схеми на машините си.

Пълната снимкова галерия на Yamaha от EICMA 2011 ТУК

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
Ducati EXPO 2015 в България
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*