Първи тийзър на мотоциклета KTM 690 Duke (видео)

Първи тийзър на мотоциклета KTM 690 Duke (видео)

Австрийският стрийтфайтър KTM 690 Duke се появи за първи път в официален вид в интернет пространството. Кратко промоционално видео на байка беше качено от производителя в мрежата на You Tube, като същинският му дебют се очаква на задаващото се мотоциклетно изложение EICMA в Милано.

Рекламното клипче не може да бъде свободно намерено от потребителите на сайта за видео-споделяне, а достъпът до него става само посредством директен линк, разпространен до медиите. До сега единственият досег на феновете на марката с обновения Duke бяха шпионски снимки от лятото, които обаче даваха твърде малко информация за промените в дизайна.

Най-силно впечатление сега прави новата визия на предната част, където двата кръгли фара са отстъпили място на един в разчупена многоъгълна форма. Различно оформление има и зоната около водача – резервоара и седалката стоят малко по-високо и имат по-заострени линии.

По предварителни очаквания, моторът ще има леко оптимизиран задвижващ агрегат, който ще развива максимална мощност от около 70 конски сили. Леки корекции има и по рамката, която е олекотена, а предното окачване ще използва компоненти от нови фирми.

 

източник: autoclub.bg

Сходни публикации

title="Показаха новия Indian Chief на мотосъбора Стърджис - видео"
Показаха новия Indian Chief на мотосъбора Стърджис – видео
Новата Yamaha MT-09 излиза догодина
Хипербайкът Y2K се завръща с 440 км/ч максимална скорост! (видео)
Honda с лавина от мото дебюти на EICMA 2012 (+видео)
Видео на BMW G 650 GS Sertao


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*