V за Vendetta – тунинг на Ducati Superbike

V за Vendetta – тунинг на Ducati Superbike

Макар и в мотоциклетната индустрия тунингът да не е често срещано явление, испанските ателиета Radical Ducati и Dragon TT, базирани в Мадрид, представиха виждането си за нашумялата серия модели Superbike на Ducati.

Двете компании са доработили предимно визията на байка, която предстои да бъде сериозно обновена от италианския производител през следващата година.

Говорейки за Vendetta, както се нарича тунингованият мотор, дизайнът му е станал доста по-екстравагантен в сравнение със стандартната версия, като доминиращи са острите ръбове и правите линии. Новата визия е довела и до повече пространства за входящия към двигателя въздух, което според тунерите е довело до леко подобрение в динамичните му показатели.

Част от новостите включват и резервоар с увеличена вместимост,  нова предна алуминиева вилка, както и LED-елементи по светлините. Освен това, общото тегло е намалено с около 5 процента предимно чрез използването на карбонови нишки.

Засега не е ясно дали Vendetta ще бъде само концептуална разработка или ще се предлага като опция за серийните екземпляри.

Сходни публикации

title="Разкриха Ducati Diavel AMG Special Edition "
Разкриха Ducati Diavel AMG Special Edition
Ducati EXPO 2015 в България
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*