Most Of Evil Winter Fest 2011 – Sodom, Vader, Gorgoroth, Valkyrja, Euphobia

Most Of Evil Winter Fest 2011 – Sodom, Vader, Gorgoroth, Valkyrja, Euphobia

Most Of Evil с гордост съобщават, че концертът на Gorgoroth и Vader, който беше обявен за 2 Декември 2011, ще прерастне в двудневен фестивал, като на следващия ден – 3 декември 2011, Събота, в София ще гостува една от най-знаковите траш-групи на всички времена Sodom.

Общо 6 екстремни групи ще разтърсят София през двата дена на фестивала, всяка от които е достоен представител на различен жанр в екстремната музика. В Петъчната вечер зала Юбилейна ще бъде разтърсена с безкомпромисна мощ от могъщите Vader – едни от най-редовно гостувалите, и все така желани, екстремни групи у нас, както и легендарните Gorgoroth, култови представител на True Norwegian Black Metal генерацията.

С тях ще бъдат и блек-метълите Valkyrja от Швеция, а новината е че българската гордост Euphobia са другото ново попълнение на турнето.

На следващата вечер великите Sodom ще довършат започнатото в Петък и за пореден път българската публика ще има удоволствието да изпита директната мощ и сила на немските траш-машини. В момента се договаря и подгряваща група, която ще окаже достоен съпорт на вечрта.

Двудневните билети тръгват в продажба от Понеделник, 24 Октомври, ексклузивно в мрежата на Ticketstream, на цена 45 лева. Поради ограничения капацитет на зала Юбилейна, са пуснати точно 750 билета, като след изчерпването им продажбата ще бъде преустановена.

Очаквайте още подробности за събитието.

Сходни публикации

title="Judas Priest в Арена Армеец на 30 юни 2015"
Judas Priest в Арена Армеец на 30 юни 2015
Iron Maiden идват за концерт в България
Aerosmith идват за първи път в България
Безпрецедентно MEТAL ALL STARS шоу връхлита София
Children of Bodom направиха взривоопасен концерт в София


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*