Българин атакува американско моторно риалити!

Българин атакува американско моторно риалити!

Цяла Америка е в треска за най-новото риалити зад Океана – Октейн Академи (Octane Academy), което стартира през ноември. Екстремното шоу ще събере участници с бензин в кръвта, които да застанат зад волана в един отбор с едни от най-добрите състезатели в Съединените щати – Кен Блок, Брайан Дееган, Теннар Фоуст и Воуг Гиттин Джуниър.

Сред кандидатите е и 36-годишният Стоян Димчев Илиев от Сливен.Предаването ще има 4 издания през годината. Този състезател, който покаже талант и възможности близки до професионалистите и преодолее всички препятствия през четирите сезона ще си замине със уникален автомобил, създаден по дизайн на четирите звездни състезатели, които ще са и водещи на шоуто. Освен това победителите може да имат шанс да продължат да се състезават професионално, спонсорирани от ФОРД.

Тони, както го наричат най-близките му приятели, живее от 12 години в Лас Вегас заедно със съпругата си Елена и двете си момчета. Той е на мотор от дете. Има над 20 отличия от различни мото и АТВ – състезания и шампионати  в  САЩ.  Преди 3 години прави истински фурор по пистите в Америка, като 7 пъти се нарежда на първо място в ITP QUAD CROSS.

“Обичам предизвикателствата. Целият ми живот е преминал в борба и преодоляване на препятствия. Знам, че мога да победя”, убеден е Тони.

За да има по-голям шанс да участва в шоуто обаче има нужда от подкрепата на своите роднини, приятели и сънародници. Неговото видео е публикувано в сайта на американското риалити, а след като бъде изгледано всеки може да даде своя глас, като кликне на FAME. Във визитката си Тони се представя като The Gambler – Играчът.

“Обичам да играя в живота. Обичам тръпката и адреналина. Но въпреки, че живея в Лас Вегас има две неща, които никога не залагам – моите  принципи и моите пари!

Като най-голям житейски риск и предизвикателство Тони приема управлението на собствен бизнес. Вече 9 години в Лас Вегас заедно със съпругата си Елена имат магазин за мото, АТВ – части и аксесоари и сервиз – QUAD MANIA и MOTO MANIA. Въпреки, че е скачал с парашут, летял е с мотора с огромни скорости, прескачал е с АТВ рекордни разстояния, за него бизнесът си остава ежедневното предизвикателство.

Подкрепете Стоян Илиев ТУК

Българин атакува американско моторно риалити! 01

Сходни публикации

title="Овен vs. моторист - Видео"
Овен vs. моторист – Видео
Студенти от НСА помагат за Night of the Jumps
Този много, ама много иска мотор
Малено: Няма да забравим и няма да простим
Най-бързият сляп мотоциклетист (видео)


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*