Ducati разкриват новият си супербайк ‘1199 Panigale’

Ducati разкриват новият си супербайк ‘1199 Panigale’

Италианският производител потвърди името на новият си мотоциклет тази сутрин и също така обяви, че той няма да направи дебют в световният супермото шампионат поне до 2013 г., но още през идната 2012 година ще се състезава в Superstock серийте.

Ето и пълна информация от обявенето:

„Ducati официално обявяват, че името на новата генерация 2012 супербайк мотоциклети, ще бъде “Ducati 1199 Panigale” и също така потвърждават, че първото му показване на изложение ще бъде на EICMA в Милано между 10-ти и 13-ти ноември.”

„След като привлече огромно внимание по целият свят след проведените тестове, вълнуващата нова машина вече има и име, което се представя във видео публикувано на сайта на италианският производител, Ducati.com, и на Youtube страницата на  Ducati Motor Holding. „

„Чакането да се разберат невероятните характеристики и новаторски дизай на машината ще продължи още само няколко седмици.”

„Произнасян “Pan-ee-gah-lee”(панигали), новият модел нарушава традицията при супербайковете на Ducati, името да съдържа капацитета на двигателя (например 1199куб. см, посочени като единадесет-девет-девет), като тазя промяня връща компанията към корените и в района на Borgo Panigale, Болоня.

„В италианската територия позната като „Долината на моторите”, където високата скорост и състезателният дух текът във вените на хората, Ducati подчертава гордостта си, като посланник Италия с неща носещи “Made in Italy” надпис, запечатвайки техният роден град в историят с името на новия си модел супербайк.”

„Разработен като истински спортен мотоциклет с конкурентноспособност в своето ДНК, Ducati 1199 Panigale ще се състезава за пръв път на FIM Superstock шампионата през 2012г. и според програмата за развитие на завода, ще направи дебют в световният супербайк шампионат 2013г.”

Сходни публикации

title="Ducati с нови 4 байка в гамата си"
Ducati с нови 4 байка в гамата си
EICMA 2012: Ducati показа Hyperstrada и други новости
Мега галерия на мотора Ducati 1199 Panigale
Ducati стартира производството на 1199 Panigale
Духът в мотоциклета Ducati 1199 Panigale


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*