Ахат разлюляха жълтите павета в деня на София

Ахат разлюляха жълтите павета в деня на София

Богата програма и грандиозно шоу отбелязаха деня на София – 17 септември. Столична община и MOTO.BG подариха незабравим ден на софиянци със забавна програма и концерт на българските рок титани Ахат.

Началото на празника дадоха децата от дом на културата „Средец”. Прекрасните изпълнения на латино танци, песни, хора, фолклорен ансанбъл, карате демонстрации и др., превърнаха пл. Батенберг в истинско олицетворение на културен и модерен празник. Подкрепата на Алианц България преобрази деня на столицата и събра на едно място пъстра палитра от млади таланти, които за пореден път доказаха, че София има с какво да се гордее.

Специален поздрав към всички столичани отправи кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова, която пожела на всички граждани щастие, веселие и усмивки. Точно в този момент през площад Александър I Батенберг премина искрящо кълбо, което се разби в сцената и тя грейна от приказен огнен водопад.

Гвоздеят в програмата за деня на София беше легендарната група Ахат. Центърът на столицата се разтърси под мощните звуци на титаните на българската рок музика. Над 3 000 души бяха окупирали жълтите павета, екзалтирани от хитовете на Ахат. Празничната атмосфера, купонът и незабравимите спомени ще оставят трайна  следа в съзнанието на всеки празнувал деня на столицата.

Неделя (18 септември) бе и последния ден от „Седмицата на София”. Купонът продължи до късно с DJ Миатака, който спретна на гостите уникално After Party, изпълнено със световни хитове. Загубил зрението си, DJ Миатака превърна жълтите павета за втори път в рамките на едно събитие в дискотека под звездите, където всички танцуваха и се забавляваха от сърце.

Успешното закриване на седемдневния празник на София обещава още по-големи събития, на които да се забавляваме заедно.

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
Judas Priest в Арена Армеец на 30 юни 2015
Закриване на мото сезон 2014
Най-големият мото фестивал в Европа ще тресе Австрия
Мото протест „Без камиони през почивните дни“


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*