Детайли и галерия за 2012 Yamaha YZF-R1

Детайли и галерия за 2012 Yamaha YZF-R1

MOTO.BG писа преди дни за новият мотоциклет Yamaha YZF-R1 за предстоящата 2012г., който ще бъде оборудван със 6 степенна тракшън контрол система, към която по последни данни ще се прибави още една степен специално за американският пазар.

Снабден с D-mode системата за контрол при подаването на газ на Yamaha, новият мотор ще има 21 ефективни разновидности за контрол, чрез които всеки моторист може да изпипва настройките според своя вкус до най-малкият детайл. Въпреки че в първия момент звучи стряскащо, на практика ездача първо избира желаната настройка от D-mode системата, след което наглася нивото на намеса на тракшън контрола.

При избор на опцията “A” от системата, ще се наблегне повече на ниските до средни обороти на двигателя, докато “B” варианта ще бъде идеален при ситуации, които изискват особено чувствителна работа с газта.

За Америка цените на моделите ще бъдат съответно $13,990 за Raven Racing color моделът, $14,190 за “New Jersey Shore” версият в перлено бяло/червено и $14,490 за юбилейната версия по случай 50 години Yamaha World GP. Всички модели ще са в продажба октомври 2011.

Предлагаме Ви да разгледате официалната галерия, съдържаща забележителни снимки на мотора ТУК.

Сходни публикации

title="Мега галерия на мотора Ducati 1199 Panigale"
Мега галерия на мотора Ducati 1199 Panigale
Ducati EXPO 2015 в България
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*