Най-великия авто драг рейс на света

Най-великия авто драг рейс на света

Българският мотоциклетен портал обикновено пише за мотоциклети, скуетри и мото спорт. Понякога обаче се налага да се правят изключения, защото видео като това, което сме ви подготвили, не бива да се изпуска по каквато и да било причина.

Харесвате ли бързите коли? А драговете? А и двете? Ако сте от любителите на някое (а най-добре на всичко) от изброеното, то това видео е точно за вас. Рядкост е да се видят толкова суперскъпи спортни коли на едно място, а дори и това да се случи, най-вероятно ще бъде на авто изложение. Такъв не е случаят във видеото обаче. Това, което то представлява е 11 от най-добрите серийни коли на едно място, състезавайки се на четвърт миля. Какво по-хубаво?

Както се споменава в самият клип, това не е сериозен тест, а организаторите са го направили… просто защото могат. Това съвсем не означава обаче, че колите и пилотите не дават всичко от себе си, дори напротив.

На старта една до друга са подредени коли на обща стойност от над милион и половина долара, способни да разплачат и най-запалените от нас, не само с визията си, но и с яростният звук, който още повече нажежава атмосферата. 3, 2, 1 СТАРТ… а какво се случва по-натам? Разберете сами във видеото отдолу.

Сходни публикации

title="Марк Кома пръв при моторите на Дакар"
Марк Кома пръв при моторите на Дакар
Голямото каране!
Honda начело на първите MotoGP тестове
Марко Симончели влиза в залата на славата
FIM иска да увеличи броя на жените в мотоспорта


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*