Регулируем тракшън контрол в мотоциклета 2012 Yamaha YZF-R1

Регулируем тракшън контрол в мотоциклета 2012 Yamaha YZF-R1

Мотоциклетната индустрия е свидетел на обновлението на Yamaha YZF-R1 за 2012 година. Мотоциклетът е оборудван със шест степенна тракшън контрол система и минимален редизайн. Няколко часа преди официалното изявление на Yamaha изтекоха снимки. Съвсем скоро MOTO.BG ще предостави пълните технически детайли.

R1-цата все още може да се разпознае на мига. Японската компания избягва да извършва радикални промени по външния вид или поне не и в следващите две години според вътрешен източник. Най-голямата промяна в модела за идната година е шест степенната тракшън контрол система, която ще бъде част от фабричния мотоциклет. По-голямата част от байка остава непроменена – иновативния 998 кубиков двигател, четирицилиндров, редови двигател със сигурност ще бъде същия.

Други промени по Yamaha YZF-R1 включват:
•    Променени предни фарове и смъкнати спойлери
•    Нови настройки на контрола на двигателя за по-меко предаване на мощността и увеличаването на конските сили в ниските и средни обороти
•    Нови LED предни светлини
•    Предпазители на ауспуха с нова форма и нови тапи
•    Предница, вдъхновена от MotoGP

Тракшън контролът работи като детектори засичат скоростта на предната и задна гума и след това регулира горивния инжекцион, подаването на газ и времето за запалване, за да намали мощността.

Сходни публикации

title="2012 Yamaha YZF-R1"
2012 Yamaha YZF-R1
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
Ducati EXPO 2015 в България
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*