Граждани спасиха моторист след тежка катастрофа

Граждани спасиха моторист след тежка катастрофа

Истински пример за грижа към ближния и гражданска доблест демонстрираха жители на град Логан в Юта, САЩ. Те видели моторист, който се блъснал в автомобил. Въпреки горящия мотор свидетелите на катастрофата успели да го спасят с риск за собствения си живот.

Пострадалият при катастрофата моторист бил в безсъзнание, затиснат под автомобила, в който се блъснал. Това съобщиха от полицията в американския град Логан.

Моторът се подпалил при катастрофата. Имало опасност пожарът да обхване и колата и тя да експлодира. Това не спряло случайни минувачи, които се притекли на помощ.

Без да чакат пристигането на полиция, бърза помощ и противопожарен екип, те се опитали да спасят мъжа. Група от студенти от близкия университет, строителни работници и служители в офиси дружно повдигнали джипа, под който бил притиснат моториста.

Някой успял да измести и горящия мотор. След това човекът бил изваден изпод автомобила. Бил откаран с линейка в болница, където е опериран. Шофьорът на колата не е пострадал при катастрофата.

Хората, които помогнали, се разотишли, без да очакват представители на медиите, за да дават интервюта за достойната си постъпка. Тя обаче е заснета от охранителна камера.

Сходни публикации

title="Трима артисти в болница след каскада с мотори"
Трима артисти в болница след каскада с мотори
Ужас! Моторист за малко да изгори жив под горящ мотоциклет, случайни минувачи го спасяват
Моторист почти загина в цирково изпълнение
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро
Шпагат върху скутери (и розов потник)
Мотори борци, самбисти и джудисти

  1. Една малка поправка.Автомобилът от видеото не е джип, а BMW 5-та серия.Иначе поздравления за хората, които са извадили моториста.И аз да съм, и аз бих го направил, но са малко хората като тези…

  2. Duke Nukem каза:

    Имало още човеци по белия свят. Жалко за поредната катастрофа и респект пред хората спасили моториста !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*