Разкриха Ducati Diavel AMG Special Edition

Разкриха Ducati Diavel AMG Special Edition

Историята на мотоциклетите познава не един случай, в който се преплитат пътищата на спортбайк специалистите на Ducati и дивизията на Mercedes AMG. Последното им творение може да се опише като сътворение от Господа и „Дявола” в едно.

В края на миналата седмица, двете компании обявиха, че ще видим новият мотор Ducati Diavel AMG Special Edition за пръв път на 64 издание на мотоциклетното изложение Motor Show във Франкфурт, а ние определено нямаме търпение до тогава.

Влиянието на AMG във върховия Diavel е голямо, тъй като част от спецификациите са специално издание на спортните джанти с пет спици, карбонов страничен радиатор с алуминиева сглобка, спортна изпускателна система в стил AMG с гравирани тапи и хоризонтално оребрена седалка, тапицирана с Алкантара, отново в стил AMG.

Също както двигателите в Германия, мотоциклетът Ducati Diavel AMG Special Edition е ръчна изработка.

Макар и у нас феновете на Ducati да са малцинство в сравнение с онези на японските компании, удивителния Diavel е облечен в спойлери от черен мат и карбон с бяла линия от „Diamond White Bright” на AMG, за да накара гумите да изпъкнат възможно най-много.

Специалната серия гуми, седалка и тапи на изпускателната система са обагрени в бяло като логото на германската компания AMG е лазерно гравирано върху двете страни на вентилационните отвори на резервоара.

Моторът Ducati Diavel AMG Special Edition и специално създаденото за него кожено яке и шлем ще се появят на бял свят в началото на 2012 година като поръчките ще започнат още с представянето на супербайка във Франкфурт.

Сходни публикации

title="Ducati EXPO 2015 в България"
Ducati EXPO 2015 в България
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*