Размяна на метеор за мотор

Размяна на метеор за мотор

Вероятно много пъти сте чували израза „Няма да ти падне от небето”, но при някои хора се случва точно така, какъвто е и случаят с 63-годишния американец Джим Грифи, жител на град Кебът, щата Арканзас.

Джим буквално е направил сделката на живота си, разменяйки намерен в собствения му двор метеорит за мотоциклет Harley-Davidson. Въпреки че байкът е стар и моделът му не се съобщава, пенсионираният американец е останал предоволен.

Както вече споменахме, Джим Грифи е открил метеорита в собствения си двор, като това се е случило докато копаел дупки за засаждане на овощни дръвчета. Първоначално той го помислил за обикновен камък и го отместил настрани, но по-късно разбрал, че е попаднал на истинска находка, тъй като имал познания в областта.

Когато го занесъл в къщата си, за да отхвърли всички съмнения, че е намерил метеорът,  Джим доближил магнит до него и той бил привлечен с голяма сила. Вместо да го запази за себе си обаче, на американеца му хрумнала щурата идея за размяната, която най-неочаквано се харесала на местния дилър на Harley-Davidson и така се стигнало до сделката.

Сходни публикации

title="Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък"
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Harley-Davidson иска да разшири присъствието си с по-леки модели
Папата продава мотор „Харли Дейвидсън“ на търг
Harley навлиза в ерата на новите технологии
Печалбата на Harley-Davidson нарасна с 10%


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*