Петият мото рок събор на Велико Търново отвори врати

Петият мото рок събор на Велико Търново отвори врати

Петото издание на най-големия български мото събор започна с пълни обороти. Повече от 500 човека се наредиха пред сцената, за да  бъдат поръсени със светената вода и да се помолят за благополучие.

Първите гости вече са разпънали палатки и каравани и се забавляват в прохладата на къмпинга. Чуждестранното присъствие се усети още от ранния следобяд, когато група моористи от Румъния паркираха своите чопърите и разпънаха палатките си. Трима англичани също вече се наслаждават на купона. Единият от тях – Ейдриан Трим – е наш стар познайник и редовен посетител на български мото събори. 64 годишният Дейвид Стоукс, който е жуналист от английска мотоциклетна медия, пък е новобранец за нашите географски ширини, но твърди, че е попаднал на подходящото място!

Около 21:00 хълмът Света гора се оживи като всички моторджии вече бяха намерили своето място пред сцената или пък с компания на маса. След час група Атлантик заби с кавъри на любими парчета. Влязла в ролята на лайв ди джей, бандата изпълняваше желанията на публиката.

Какво се случи след това… програмата продължи с ретро-рок парти, което върна в съзнанието ни любими мигове. Убедете се сами!

Разледайте пълната галерия ТУК

Сходни публикации

title="Голям купон сътвориха Калашниците на Побит камък"
Голям купон сътвориха Калашниците на Побит камък
10 банди забиват мото-рок феста Побит камък
Стотици мощни мотори преминаха през центъра на Казанлък
„Калашниците” закриват мото сезона на 6 октомври
Репортаж Мото рок фест Велико Търново 2012


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*