Видео урок от световния шампион по стънт Крис файфър – Сърфиране върху мотор

Видео урок от световния шампион по стънт Крис файфър – Сърфиране върху мотор

Световният шампион по стънт Крис Файфър започна поредица от видео уроци, които показват нагледно с каква техника и как точно мотоциклтът може да се подчини на нашите желания.

Следващият видео урок съдържа мотоциклетни стънт трикове, които са изпълнени от четирикратния световен шампион по стънт Крис Файфър.  BMW настоява да не пресъздавате това, което виждате. Или с други думи – Не опитвайте това вкъщи.

Сърфиране върху мотор (Surfer). За не англоговорящите, сме превели урока.

„Здравейте, пичове. Във фриистайла не всичко опира до вдигане на предни и задни гуми. Има и други, също чудесни стънт трикове, като сърфирането върху мотоциклета. За да направите сърфиране може да включите на неутрална, а другия вариант е да сте с по-висока скорост.

Има няколко позиции за сърфиране върху мотора. Първо – върху резервоара, второ – върху седалката или трето – единият крак на резервоара, а другият на седалката. Стоенето на седалката може би е най-лесният начин да се научите да сърфирате.

Трябва да пуснете кормилото само за кратко в началото и после, след като се почувствате сигурни, може да се изправите прави.

Не се движете прекалено бавно – много е важно моторът да е набрал някаква скорост, защото именно тя държи машината стабилна. Може да сърфирате върху всеки шосеен мотор. Не са нужни никакви допълнителни модификации. “

Вижте видеото:

Сходни публикации

title="Видео урок от световния шампион по стънт Крис файфър - Как се вдига задна гума"
Видео урок от световния шампион по стънт Крис файфър – Как се вдига задна гума
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро
Шпагат върху скутери (и розов потник)
Мотори борци, самбисти и джудисти
Harley-Davidson с модерен шоу рум в Лас Вегас (+видео)


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*