Интересен начин да избягаме от жегата с мотора си

Интересен начин да избягаме от жегата с мотора си

Могат ли мъжките „бикини” да се превърнат в новата мото екипировка в горещите дни? Наистина се надяваме отговотът да е НЕ.

Мотористът, на който обръщаме внимание е Джейкъб Саутард, който се усмели да се съблече чисто гол и да кара своята Yamaha по магистралите с около 130 км/ч. само по оскъдна ластична лента, цял шлем, обувки за тенис и ръкавици. Според органите на реда, заради каската, той не може да бъде глобен.

Байкърът просто търси начин да избяга от жегата. По принцип обичаме вятъра да вее косите ни, но явно Джейкъб иска всичко да му се вее. Лошото за голия моторджия е, ако не успее да намери сенчесто местенце за паркиране на мотоциклета си – иначе седалката е доста гореща.

Не знаем до колко е безопасно карането в този странен стил, поради няколко причини. Първо, тялото на г-н Гол Моторист е изложено на изгаряния от слънцето и незащитено при евентуален инцидент и Второ – останалите участници в движението вадят телефоните си, за да заснемат ентусиаста, което води до разсейване и повишаване на рисковете на пътя. Въпреки всичко, тези снимки направиха Джейкъб Саутард най-новото 15 минутно чудо.

Сходни публикации

title="Овен vs. моторист - Видео"
Овен vs. моторист – Видео
Pulsar! Bajaj Pulsar! – реклама в стил Джеймс Бонд
Може би най-малкият скутер в света (видео)
Най-бързият сляп мотоциклетист (видео)
Скутер vs. Nissan Skyline (ВИДЕО)


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*