Най-лекият трайал мотор на света – Ossa TR280i

Най-лекият трайал мотор на света – Ossa TR280i

Испанската марка за трайал мотоциклети Ossa започна производството на най-лекия трайал байк в света TR280i. Добре познатата компания се завърна в света на моторите през миналата година, когато създаде мотор с мотото „по-лек и лесен за каране”.

Освновните промени по машината са подобрение на ергономичността, за да се създаде по-добра маневреност при ниска скорост. Инженерите на TR280i са постигнали това с нови настройки на вилката за по-меко и прогресивно изпълнения, заедно с нови скоби на вилката поставени по-ниско, за да увеличат ъгъла на завиване.

Байкът също така е оборудван с нова въздушна кутия и по-добри характеристики на двигателя. Говорителят на Ossa казва „Това е начин да спрем достъпа на вода и мръсотия и да използваме потока от чист въздух при всички обстоятелства. Подобрили сме и циркулацията на въздуха при работата на мотоциклета.”.

Миналата година получихме обещание от Ossa за обърната вилка, която присъства в характеристките, но не и на снимките. От компанията казват, че все още работят по въпроса. От друга страна, нещата изглеждат малко странни –  как така още не е потвърдено, но Ossa произвеждат мотор, за който не знаят всички технически характеристики…

Най-лекият трайал мотор на света - Ossa TR280i 01

Сходни публикации

title="Първи мото салон в София"
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
2014 Honda Grom 125 – първо каране
Турбо двигатели – новата мода при моторите


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*