2012 Harley Davidson Dyna Switchback

2012 Harley Davidson Dyna Switchback

След последните данни, че американският мотоциклетен производител Harley-Davidson успя да излезе за пръв път на печалба от 2006-та насам, дойде време да видим какво ще покаже марката за 2012 година. Мото гамата включва някои нови модели, първият от които е HD Switchback. Мотоциклетът е базиран на познатия ни модел Dyna. Моделът е туристичкески ориентиран и е оборудван с къстъм FLD шаси и класическия двигател TwinCam 103.

Двуцилиндровия 1690 кубиков двигател в с два задни амортисьора и новия Switchback получава и ABS – елементи, вдъхновени от турситическия модел Road King но в стила на къстъм мотоциклет. Предницата е с нова визия с хромирани части, вграден преден фар, заострена задница с твърди и здрави дисаги и прекрасен ниско окачен ауспух, разположен отстрани.

Сравнен с класическия турситически мотор на Harley – Road King, Harley-Davidson Dyna Switchback е по-лек, тежащ 330 кг, в сравнение с по-голямото братче с 373 кг. тегло. HD може би удари десетката с класически туристически, лек мотоциклет, с атрактивен вид, което ще се яви точната алтернатива за новата мотоциклетна гама за идната година.

Сходни публикации

title="10 години Harley-Davidson V-Rod"
10 години Harley-Davidson V-Rod
Ducati EXPO 2015 в България
Кой с какво на мотосалон София 2015
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Капитан Америка представи новият Harley-Davidson Street™ 750


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*