Снимки и видео от BMW Motorrad days 2011

Снимки и видео от BMW Motorrad days 2011

Дните на BMW Motorrad 2011, които се състояха през изминалия уикенд в Гармиш-Партенкирхен доказаха за пореден път колко добре се справят германците с подобни събития. Организирано от BMW и Husqvarna, мероприятелието събра повче от 30 000 моториста, като внушителното мото шествие из Алпите беше само една от атракциите.

Посетителите на BMW Motorrad Days 2011 бяха от целия свят, а от най-далеч пристигна група от 19 моторджий чак от Малайзия. Многобройните игри и събития по време на фестивала включваха ендуро писта за тест каране на офроуд моделите на BMW и Husqvarna, ендуро състезание с шампиони в този клас.

На BMW Motorrad Days не може и без световния стънт шампион Крис Файфър, който размаза пъбликата и центъра на града със своя мотор F800R и докара мнозина до екстаз. Състезателите на BMW Джеймс Тоусланд, Лроенци Занети и Силвиан Бариер също бяха на мото събитието. Черешката на забавата може би беше изпълнението на Джеймс Тоусланд на песента “It’s a long way to the top if ya wanna rock and roll” на AC/DC.

Разгледайте пълната галерия от BMW Motorrad Days 2011. Има много интересни фотоси от събитието!

Сходни публикации

title="Кой с какво на мотосалон София 2015"
Кой с какво на мотосалон София 2015
Мотосъбори и мероприятия, обявени за 2014 г.
Битка на титани: Bugatti Veyron Vitesse vs Lambo Aventador vs BMW S1000RR (видео)
Започна производството на BMW R nineT
2013 BMW F800GS Adventure


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*