Рокери се срещат с ръководтсвото на столичния КАТ

Рокери се срещат с ръководтсвото на столичния КАТ

MOTO BG и софийските мото клубове организират среща с ръководството на столичния КАТ във връзка със зачестилите произшествия с участието на мотоциклети. Домакин са мото клуб Atrox MCC с новата си клубна къща зад Нов български университет.

На срещатата ще присъства цялото ръководство на КАТ София начело с главен инспектор Богдан Милчев, както и представители на по-големите столични мото клубове. Идеята е да се проведе дискусия по наболелите проблеми и да се намери ефективен начин за включване на клубната мото общност в активни мероприятията за повишаване знанията и уменията на водачите на двуколесни превозни средства, както и в превенцията на екстремното управление и състезанията с мотоциклети по улиците на града.

Лятото и активния мото сезон едва сега започват. Вярваме, че с общи усилия и обмяна на опит ще можем да допринесем за намаляване на проблемите на пътя с участието на мотористи! Надяваме се това да е началото на едно дългострочно и трайно партньорство в името на най-ценното, което притежаваме – здравето и живота!

Сходни публикации

title="КАТ и мотористите с успех от съвместната работа"
КАТ и мотористите с успех от съвместната работа
400 нови камери ще дебнат шофьорите през лятото
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Мотори борци, самбисти и джудисти
Закриване на мото сезон 2014
Най-големият мото фестивал в Европа ще тресе Австрия


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*