Напрегнат мото уикенд

Напрегнат мото уикенд

Този мотоукенд (8-10 юли 2011) ще бъде изпълнен с различни и все интересни събития свързани с мотоциклетите. Българските географски ширини ще бъдат огласени от рева на моторите, прииждащи към мото събори, срещи или пък пикници.

Мото клуб „Scythia Minor“ ни канят на благотворителн мото рок фест в град Добрич от 8-ми до 10-ти юли (спортен комплекс „Простор“) като входа е свободен. Моторджиите са подготвили много рок музика, игри и забавления.

Мото клуб Biker Boys пък организират първия и със сигурност не последния мото събор в гр. Дупница. Градът на фармация ще стане сборно място за приятели и мотористи от цяла България. Този мото уикенд ще станем свидетели на началото на една добра традиция – мото съборът в Дупница. „Мото момчетата“ са приготвили много изненади и награди за гостите на събитиео, както разбира се и много добро настроение. Скоростна отсечка, игри и среща с приятели.

За онези, които искат да останат в столицата или да я посетят, ретро мото-вело Класик Клуб Балкан откриха първата си изложба на реставрирани и окомплектовани от членовете на мото-вело клуба мотоциклети. Целта на клуба е запознае по-широк кръг хора с тяхната не лека дейност дейност! Посещението е безплатно, а спонсора е приготвил подаръци! (предимно насочени към хора свързани с техниката). Изложбата се състои в „Търговски център Галакси“, на ъгъла на бул. „Шипченски проход“ и ул. „Николай Коперник“, от 04.07 до 17.07.2011, партерно ниво в дясно от централния вход. Работното време на Галакси е всеки ден от 8.00-22.00.

Мотористите от Black Legion Mg ще съберат привържениците на безгрижните излегавания сред природата на втория за тази година мото пикник, който ще бъде в с. Росоман. Три дни, отдадени на релакс до любимата машина с биричка и мезе в ръце.

За голямо щастие, времето е благосклонно към всички и в цяла България тази събота и неделя ще бъдат един от най-горещите за това лято. За това стягайте моторите и багажа, и хайде на мото уикенд.

Сходни публикации

title="Бъди мото мачо, но хитро"
Бъди мото мачо, но хитро
Шпагат върху скутери (и розов потник)
Мотори борци, самбисти и джудисти
Закриване на мото сезон 2014
Яка компилация от най-напечените моменти по време на рали (видео)


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*