Black Legion Mg кани всички на мото питник от 8 до 10 юли

Black Legion Mg кани всички на мото питник от 8 до 10 юли

BLACK LEGION MG кани всички свои приятели и колеги мотористи на втори мотопикник за 2011 година. Веселата сбирка ще се от 8 до 10 юли в с.Росоман…

Времето започна обещаващо да се оправя и ето, че дойде време за втория Мотопикник на BLACK LEGION MG! Първият стана прекрасен, но беше хладничко. Сега едва ли ще имаме този проблем. Нека се съберем и да си изкараме готино! Отново ще има скара, бира, музика и разни забави. Мотористите обещават освен забавите, хапването и пийването да организират и състезание по стрелба. Няма как да разберем, ако не отидем, нали 🙂 И тъй като това е мото питник и веселието с приятели е най-важно, входът е свободен!

В трите дни на питника BLACK LEGION MG ще осигурят – музика на живо, студена бира, топла скара, шкембе и коктейл бар!

За музикалната програма са се погрижили цели 4 групи, а един от най-интересните акценти ще е демонстрация на българско бойно изкуство. Багатурите ще направят шоу след обяд в събота с бой с мечове, стрелба с лък, бичове и още нещо….. Демонстрации на гвардейски умения с карабина. Вечерта, демонстрациите ще продължат като съвсем в български стил, всичко ще бъде запалено Багатурите ще покажат своите умения със запалени стрели, огнени бичове, стрелба по движеща се мишена и други.

Ако сте решили този прекарсен уикенд да се отдадете на почивка и да покарате мотори, мотопитникът на Black Legion MG е една добра дестинация!

Ето как да стигнем до там:

Black Legion Mg кани всички на мото питник от 8 до 10 юли Карта

Кликнете върху картата, за да я видите в по-голям размер

Сходни публикации

title="Напрегнат мото уикенд"
Напрегнат мото уикенд
Бъди мото мачо, но хитро
Шпагат върху скутери (и розов потник)
Мотори борци, самбисти и джудисти
Яка компилация от най-напечените моменти по време на рали (видео)
Един нормален ден за градския транспорт в Куба (видео)


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*