Конкурс: „Мото съборът, който няма да забравя”

Конкурс: „Мото съборът, който няма да забравя”

Мото съборите са онези събития, на които яхваме вятъра с моторите си и се понасяме към забавления и приятели. Бил той в родината или извън нея, мото съборът носи след себе си много спомени от приятни изживявани и незабравими моменти. Обикновено, когато се видим на „по бира”, често разговорите така се завъртат, че винаги се разказват интересни, забавни и смешни истории за някой мото събор.

Българският мотоциклетен портал дава началото на конкурс на тема „Мото съборът, който никога няма да забравя”. В него може да участва всеки регистриран потребител на портала. Не поставяме никакви ограничения за година, в която се е състояло събитието или местоположение – може да споделите за преживяванията си не само по българските събори, а и по онези, извън нашите географски граници.

Всичко, което трябва да направите е да следвате тези три лесни стъпки:

Стъпка 1. – Всеки желаещ трябва да публикува своята история в специално обособена тема във форума на MOTO BG и да опише своите преживявания и защо няма да забрави именно този мото събор. Постарайте се разказът ви да бъде пленителен и достатъчно описателен. Все пак, историята е тази, която трябва да ни грабне. Форумната система предлага възможност за прикачане на снимки – използвайте я!

Стъпка 2. – След публикуването на разказа, екипът на MOTO BG ще използва една от прикачените снимки към него и ще публикува историята в страницата на портала във Facebook (за историите, които нямат снимка, ще използваме отделна картинка). Не забравяйте, че снимките описват нагледно вашите думи. Във Facebook ще се реши кои са победителите, като това са първите три истории за мото събори, събрали най-много гласове „Харесва ми”.

Стъпка 3. – Постарайте се вашият разказ да бъде прочетен от възможно най-много хора, които да ви подкрепят.

Създаването на един разказ за мото събор, който не се забравя изисква сериозно писане и амортизация на техниката. Ето защо една от наградите е комплект от клавиатура и мишка.

За да има още за какво да си спомнят и пишат, победителите получават и покана за Национален мото-рок фест Света Гора 2011 (18-21 август, Велико Търново), предоставени любезно от мото клуб Bad Company.

Освен с мотор, на събор се ходи и с аксесоари. Тримата събрали най-много гласове ще получат мото комплект от Bul Moto Company.

Крайният срок на конкурса „Мото съборът, който няма да забравя” е 15 август. Броят на харесванията ще се отчете в 12:00 часа. Всички нови гласове след обявения срок няма да бъдат взимани под внимание.

Хайде, споделете с нас незабравимата си история >>Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*