Скутерите все по-предпочиани за придвижване

Скутерите все по-предпочиани за придвижване

Статичстически изследвания в Съединените щати показаха, че с покачването на цената на горивата, продажбата на скутери се е увеличила драстично. Това се дължи на ниския разход на горивото на тези двуколесни превозни средства. Те стават все по-предпочитани като начин на предвижване в градовете заради голямата си маневреност, икономичност и достъпна поддръжка.

Още в средата на миналия век в „Страната на демокрацията”, скутерите започват да набира популяност, ала в последните години интересът към тях се увеличава, както от младежи, така и от по-възрастни хора.

Освен намаляването на разходите и времето за транспорт, скутерите все пак доставят и сладкото удоволствие на двуколесното.

Управителят на мото магазина Varsity Cycle във Форт Лодърдейл – Рон Маркизото, пък споделя, че продажбите им на скутери са се увеличили с цели 60% през 2010 година, като при тях цените варират от 1 800 долара за тайванските модели до 7 000 долара за топ модела на Vespa.

Според статистиката, общите продажби на двуколесни превозни средства в САЩ през първото тримесечие на тази година са нараснали със 7.5%, но тези на скутерите бележат увеличение с около 50%.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*