Мотоциклетът Yamaha Super Tenere със спортно бъдеще

Мотоциклетът Yamaha Super Tenere със спортно бъдеще

Yamaha Super Ténéré е  мотоциклетът, на който Yamaha обръща най-голямо внимание в момента. Сега имаме наблюдения какво смята да направи компанията с бъдещето на модела XT1200Z и на къде отива офроуд идеята.

Моторът Super Tenere е със силна традиция, зародила се в борбата между конкуренцията и марката е направила всичко възможно този модел да бъде на върха. Изведнъж се оказва, че Yamaha се цели в по-млади мотористи и по-спортната гама мотоциклети. С интереса на младоците вперен в Супер Тенере-то, японския мото производител се насочва към забавлението от спортните байкове, за да задоволи желанията на начинаещите мотористи.

Промяната към спортен Super Tenere идва от Италия с цял куп аксесоари, които да подчертаят авантюристичния дух на байка. Например,  както за ST1200 Diapason Racing Tocso (в галерията), Yamaha смята да съдаде официален комплект с регулируема слюда, алуминиеви калници, по-леки спойлери и по-големи алуминиеви аксесоари за багаж.

Изтече и поверителна информация за рестилизирането на мотоциклета Super Tenere, което ще се случи в близко бъдеще. Yamaha възнамеряват да дадат на мотора по-лек и гъвкав характер с модификации по пластмасите и да добавят няколко отделения за по-малки принадлежности. На мястото на пластмасата ще се появи повече алуминий и качеството също ще се подобри. Вариациите по Diapason R от Tosco ни дават бегла идея какви промени е възможно да видим при новото Супер Тенере. Със сигурност обаче ще се получи интересно съчетание, което си заслужава притежанието!

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
Ducati EXPO 2015 в България
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*