Видео урок: завой от спряло положение

Видео урок: завой от спряло положение

Повечето от мотористите знаят, че на кормуването за А категория, рядко, да не кажем никога, не се обръща внимание на тънкостите при маневрите. Имаме 15 конуса, които заобикаляме с малко моторче и всичко ни се струва възможно. Когато обаче се качим на нашия мотоциклет – по-голям и мощен, това, което сме научили не е точно така, както сме си го представяли. Дори мотористи с повече опит все още изпитват страх при някои маневри.

Представяме ви видео материал или по-скоро видео урок как да се включим в движението по-бързо и без да се изнасяме прекалено навътре в лентата. Ще видим как да намалим опасността от сблъсък, ако някой друг участник в движението просто не ни е видял при включването ни на главен път.

Урокът е показан с Honda ST 1300, мотоциклети, използван от много полицейски служби в чужбина и който не може да се приравни към малките моторчета. Резервоарът на машината е пълен, така че се използва цялото тегло на мотора.

Вижте видеото и ако до този момент не сте опитвали тази маневра, потренирайте я малко на някой паркинг. Карането ще бъде много по-лесно и приятно и най-вече безопасно!


  1. lord vader каза:

    да гот е и полезно дайте още виео уроци

  2. malchoam каза:

    това определено е полезно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*