Туристическите модели Harley с патент за водно охлаждане

Туристическите модели Harley с патент за водно охлаждане

Двигателите на Harley-Davidson – Big Twin са неразделна част от компанията Милуоки. През всичките тези години не се е променил фактът, че тези двигатели са с въздушно охлаждане, въпреки че преди няколко години имаше леко отклонение с тази традиция с развитието на V-Rod. Този модел HD е с V-образен двигател с водно охлаждане, разработен в сътрудничество с Porsche. Е, историята може да се промени скоро, с въвеждането на  течно охлаждане за двигателите в туристическия сегмент на мотоциклетите Harley-Davidson!

Снимкие, които виждате са патент на новата система с водно охлаждане. Компанията запазва стила на големия V-образен двигател, но с минимални промени по цялостния вид на традиционния двигател. От компанията обясняват, че патентът е приложим и към други проекти. Има шанс да видим система с водно охлаждане дори и на мотоциклетите от  серията Dyna Softail, които споделят механиката с Electra Glide и Road Street.

Носят се слухове, че първите приложения на туристическите модели ще бъдат приложени след първата половина на 2012 година.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*