В очакване на BMW Motorrad Days 2011

В очакване на BMW Motorrad Days 2011

От 1 до 3 юли в алпийския град Гармиш-Партенкирхен се събират ценителите на мотоциклетите BMW на традиционния мотоциклетен фестивал BMW Motorrad Days.
В началото на юли планините около града се събуждат от рев на мотори. Повече от 30 000 мотоциклетисти се събират, за да се потопят във веселата атмосфера, а градът се изпълва с духа на BMW. Празникът BMW Motorrad Days е отворен за всички желаещи, независимо с какъв мотор са отишли. По-важното е мотористите да разберат повече за продуктите, възможностите и новите технологии на марката. На фестивала ще присъстват най-добрите пилоти на BMW Motorrad Motorsport в класовете ендуро и супербайк. Легендарният стънтър Крис Пфайфър ще направи своето шоу с мотоциклети F 800 R и S 1000 RR, а укротителят на планинските байкове Игор Обу ще покаже чудесата на акробатиката с велосипед BMW.

Тази година ще има и „занимания по интереси”. Ще има направен полигон за безопасна езда, туристически маршрути до най-красивите места в Баварските Алпи. Ще бъде изграден голям къмпинг за палатки със всички удобства, а също така и многобройни павилиони с баварски вурсчета и бира.

На купона могат да се изпробват и новите модели на BMW Motorrad и Husquarna, като организаторите са подготвили специални трасета. А X-track Husquarna ще бъде интересен на само любителите на офроуда, но и на обикновените зрители. Традиционно майстори на офроуда правят състезания, които са невероятно интересни.

Сходни публикации

title="Кой с какво на мотосалон София 2015"
Кой с какво на мотосалон София 2015
Мотосъбори и мероприятия, обявени за 2014 г.
Битка на титани: Bugatti Veyron Vitesse vs Lambo Aventador vs BMW S1000RR (видео)
Започна производството на BMW R nineT
2013 BMW F800GS Adventure


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*