Камион-сцена на Welcome Party-то на LOOP Elevation 2011

Камион-сцена на Welcome Party-то на LOOP Elevation 2011

Камионът сцена стана неизменна част от Welcome Party-тата, които Българският мотоциклетен портал организира. Днес (23 юни), по обед, от София потегли подвижната сцена с лайв музика. Цялото шествие беше ескортирано от мотоциклети от нашите приятели от мото клубовете Bad Company, Big Buls и Night Riders.

След сравнително мъчителното излизане от софийските задръствания, сцената с моторджийте пое по пътя към фестивала LOOP Elevation 2011. Криволичещият път към Предела не попречи на оборудваната подвижна сцена да пристигне благополучно до фестивалната зона.

Партито ще започне в къмпинг зоната, където вече има разпънати палатки. Първи ще забиват група BGZ, а след това водещият от радио Z-Rock Краси Москов в амплоато си на DJ ще разгрее феновете за дивият купон в първия ден на фестивала. Напомняме, че Краси е един от DJ-ите на основната сцена на музикалното събитие. В томбола с всички нетърпеливи ентусиасти ще бъде изтеглен и пропуск MEET & GREET с великите Cypress Hill.

Welcome Party-то ще разтърси Разлог и околия. Все още не е късно да сложите джапанките в сака и към Разлог и фестивала LOOP Elevation 2011.

Докато стягате багажа, разгледайте и снимките от потеглянето на камионът-сцена.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*