Педроса ще пропусне и „Асен”, завръща се за „Муджело”

Педроса ще пропусне и „Асен”, завръща се за „Муджело”

Въпреки, че не е написано директно в блога на Repsol Honda, изглежда, че Дани Педроса е решил да пропусне и този уикенд на пистата „Асен”. Той пропусна последните два старта от Moto GP в Испания и във Великобритания. Испанецът ще продължи със своята рехабилитация след като претърпя втора операция на ключицата на дясното рамо. 25-годишният испанец получи травмата при падане по време на Гран При на Франция в Льо Ман през миналия месец.

„Изминаха няколко дни от операцията и се чувствам много по-добре. Не изпитвам болката, която имах преди операцията. Вече започнах рехабилитация и сега се чувствам много по-леко. Всеки ден забелязвам подобрение и това е много добре, защото наистина ми се иска да се върна на мотора възможно най-скоро. За да бъда честен, ще бъде много трудно за мен да го направя за „Асен”, но наистина вярвам, че ще се оправя за Муджело. Искам да се върна възможно най-скоро, но искам и да направя правилния избор „, пише състезателят на Repsol Honda.

След като пропусна две от състезанията и се изключва за Асен, Педроса е насочен към завръщането си за италианското GP в Муджело, което ще се проведе на 03 юли.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*