Електрически дърт байк от Brammo

Електрически дърт байк от Brammo

Европейският пазар бива окупиран от италианските и испански производители на електрически мотоциклети, но всъщност истинското действие се развива в Щатите. По това време на годината, в „държавата на демокрацията” сезонът тече с пълна сила и мото производителите показват своите електрически модели и то в офроуд стил.

Компанията Brammo създаде своя нов електрически мотоциклет наречен Engage, но за съжаление май няма да видим много от него по никому за момента ясни причини. Това е жалко, защото Engage е добро попълнение към досегашните електрички Enertia и Empulse на производителя. Моторът използва специална иновационна технология наречена Вградена Електрическа Трансмисия. Тя е шест степенна и е специално създадена за електрически мотори.

Макар че мотористите вече могат да правят своите предварителни поръчки, не са ясни голяма част от техническите характеристики на Brammo Engage. За момента се предполага, че Brammo ще внесе още технологични подобрения особено по спирачната система. Моделите на Brammo Engage са:

Engage MX dirt bike
Engage SMR Supermotard track
Engage SMS Supermotard road
Engage MMX pro dirt bike

Цените варират от 9,995 USD до 11,995. Не е ясно дали ще останат в този диапазон и за бъдеще.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*