MOTO BG отпразнува десткия празник, съвместно с Atrox MCC и Night Riders MC

MOTO BG отпразнува десткия празник, съвместно с Atrox MCC и Night Riders MC

Българският мотоциклетен портал заедно с мото клубовете Atrox MCC и Night Riders MC отбелязаха празника на детето с много веселие, демонстрации, игри и награди.

Събитието се състоя пред Национални исторически музей, където деца от десет столични района изпълниха плаца с весел смях и много усмивки.

Кметът на гр. София г-жа Йорданка Фандъкова и вицепремиерът и министър на Вътрешните работи г-н Цветан Цветанов бяха патрони на първоюнкото детско парти. Изказваме благодарности на кмета на район Витоша, който любезно предостави мястото за днешното празненство. Българският евродепутат Илиана Иванова бе специален гост. Тя даде начало на кампанията у нас за “Дсетилетие на действия за безопасност на движението по пътищата – 2011-2020г”.

В 10:00 бе дадено начало на мероприятието, когато г-н Цветанов, г-жа Фандъкова, г-жа Иванова, Сергей от мото клуб Atrox MCC, Ники Славчев от MOTO BG и Димо от Night Riders MC, пожелаха на децата весел празник, слънчева ваканция и апелираха към шофьорите на МПС-та да пазят децата на пътя. С началото на лятната ваканция за учениците, ще виждаме все повече деца с велосипеди и ролери, така че трябва да отваряме очите си на четири и постоянно да следим обстановката на пътя. Приятелите ни от LOOP Elevation подариха 50 билета за децата на загиналите служители на МВР.

Последваха демострации от страна на пожарна безопасност и защита на населението при МВР, които показака как се гаси пожар с прахов пожарогасител, как се режат паднали на пътя дървета и как малдите огнеборци тренират и се обучават, за да могат един ден да бъдат гори попълнения в редиците на безопасността.

Децата, изпълнени с емоции и с грейнали от усмивки лица, продължиха към мотоциклетите на полицейските служби към КАТ Пътна полиция. Малчуганите се радваха истинки на моторите, които съпровождат официалните чуждестранни делегати у нас като навиваха газта и се радваха на звука на мото кордона.

Мото клуб Atrox MCC с радост предоставиха своите мотоциклети, които малките рокери яхнаха и не искаха да оставят. Правата на Бояна гръмна под звуците на мощните машини. Членовете на мото клуба повозиха децата на територията на събитието, а след това раздаваха купища подаръци на победителите в игрите и викторините на сцената.

Приятелите ни от фирма “ЕНА” предоставиха, отново за радост на децата, първите у нас мотори и ATV-та линейки, които малките сладури разгледаха от близо и се запознаха с техниката при оказване на първа спешна помощ.

Конкурс за най-добра рисунка на асфалт, песни и танци, викторини и изненади. Всичко това се случваше през цялото време на сцената. Специално за децата, Жоро Мархолев от група Sunrise, изпълни на соло китара едни от големите си хитове.

Първоюнското празненство ще продължи и вечерта за “по-големите” с парти от 19:00 ч., когато на същото място, на сцената ще се качи радио-водещия Краси Москов в ролята си на DJ. На купона ще се продават билети за най-новия фестивал на Балканите LOOP Elevation с отстъпки, а най-големите късметлии, ще получат безплатни билети.

Вижте всички снимки от най-веселия празник в ГАЛЕРИЯТА на MOTO BG

Сходни публикации

title="Закриване на мото сезон 2014"
Закриване на мото сезон 2014
Махнахме го окончателно!!!
Какво е да си част от мото обществото през очите на Ники Славчев
Мотоциклетното изложение EICMA започна! MOTO BG оразява на живо!
Обединението на два клана – Atrox MCC и Мачете МСС


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*