Мото клубовете Atrox и Night Riders показват първа долекарска помощ при инциден с моторист

Мото клубовете Atrox и Night Riders показват първа долекарска помощ при инциден с моторист

Инцидентите с мотористи винаги са ни влияели тежко и усещането, което остава след това, продължава за дълъг период от време. Ние самите, като колеги и братя на две колела, винаги сме готови да се притечем на помощ при проблем на пътя. Когато, обаче, станем свидетели на мото инцидент, независимо от ситуацията, ние сме длъжни да помогнем, а от жизненоважно значение е да знаем как.

Бързата долекарска помощ е най-важна при инцидент, тъй като тогава се взимат най-необходимите мерки за спасяване на човешкия живот. Екипът на Бърза помощ трябва да пристигне на мястото на произшествието до 7 мин. Те са критични, а при забавяне на екипа, липсата на елементарни познания, могат да доведат до пагубни резултати.

Всички сме преминали успешно курсът на Българският червен кръст преди да получим категория А, но шестте часа на упражнения и теория, бързо-бързо се изпаряват. Ето защо Ники от мото клуб Atrox и Димо от мото клуб Night Riders показват нагледно какви трябва да са първите ни реакции, когато станем свидетели на инцидент с мотоциклетист (и не само).

Зареждане…

Сходни публикации

title="Мотори борци, самбисти и джудисти"
Мотори борци, самбисти и джудисти
Младеж загина при нелегални състезания с мотоциклети в Атина
Шеф на ФК Ботев Пд катастрофира с мотор в Тайланд
18-годишен издъхна след катастрофа, карал бясно бракуван мотор
Млада жена е ударила мотоциклетист

  1. valkodaf6 каза:

    xe xe

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*