Моторист фламбе – Harley в пламъци на дайно тест

Моторист фламбе – Harley в пламъци на дайно тест

Има няколко неща, които могат да ви се случат, когато тунинговате любимият Harley с азотна система. Първо – ще изглеждате супер и направо ще стряскате супербайковете покрай вас, когато ги изпреварвате със свръх мощно ускоряване. Второ – може да се качите на дайно тест и да чукнете маркера на 130 кн.с., което също да натрупа точки в „готиния” актив. И трето – може да се превърнете в огнено кълбо. Как ли? Просто е и лесно изпълнимо. Това се случва и на героя в краткия ни разказ, който също като в нашите представи, само че наистина е тунинговал мотоциклета си Harley и се е качил на дайно-то. Горкият мотор не се представял добре дори преди брадатия моторджия да го „нахрани” с райски газ. Причината според собственика е стари свещи. Резултатът? Част от брадата на господин огнен моторджия вече я няма, както и ще се нуждае от нов комплект вежди.

Какво се случило – свещите били за смяна. Моторджията не могъл да намери в магазина от вече изпитаните свещи, които до сега е използвал и затова закупил по-евтини, които монтира за пръв път. Машината не захапала добре на първия път, размигало се таблото, за да предупреди, че нещо не е наред, но подминавайки този факт, опърленият вече Harley фен продължил да тества мотоциклета. Резултатът може да видите на видео материалът по-долу.  За щастие няма сериозни щети по мотора и собственика.

Винаги внимавайте какви свещи (прочетете полезна информация за свещите) монтирате на мотора си, както и какъв тунинг предприемате…

Сходни публикации

title="Harley-Davidson Stellalpina по италианските върхове (ВИДЕО)"
Harley-Davidson Stellalpina по италианските върхове (ВИДЕО)
Забавно: Имитатор на мотоциклети
Harley-Davidson 72 (видео)
Harley-Davidson отваря път към свободата
Стари корени в ново време – видео за дизайна на моторите Harley-Davidson


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*