Мото сандвич – не забравяйте каската

Мото сандвич – не забравяйте каската

В Щатите от доста време насам се води спор дали да се разреши разделянето на лентите като има специална отделена такава за мотористи. До колкото знаем, решение на проблема все още няма, но когато видим видео като това започваме да се чудим защо. CCTV (предаваща директно от магистралите) е уловила ужасяващ момент, в който шофьор на лек автомобил не успял да разбере, че има нещо повече между него и предната кола. Захари Перез е 25 годишен ветеран от войната в Ирак и на видеото се вижда как е изхвърлен от своя Triumph Daytona 675, когато автомобила се врязва в него. За голямо щастие идващият трафик успява да спре навреме, но Захари получава разкъсан далак и счупени прешлени.

Г-н Перез казва, че най-важното нещо, което му спасило живота от тази ужасяваща мото катастрофа е каската (не на задната седалка или на ръката, а върху главата му). Така че, екипът на MOTO BG моли всички – носете каските си! Интересен в и фактът, че шофьорът на автомобила не е имал нито застраховка нито шофьорска книжка. Любопитни сме да разберем какво е станало с него.

Независимо дали сме в Щатите или в България, винаги трябва да отваряме очите си на четири и постоянно да внимаваме и предвиждаме с няколко стъпки напред, за да може да се насладим на карането на мотоциклета си, както и да пристигнем живи и здрави на желаната дестинация.

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
Бъди мото мачо, но хитро
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Марк Кома пръв при моторите на Дакар


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*