6 май – Международен ден на жените мотористи

6 май – Международен ден на жените мотористи

Тази година Международния ден на жената моторист празнува петата си година. Хиляди дами на две гуми се качват на моторите си „Само да покарат“ (JUST RIDE). Историята на празника е показала в четири поредни години глобална синхронизация, което е повече от феномен. Все повече жени и държави се включват в кампанията, а онези, които вече участват организират мероприятия за петък – 6 май.

Тази ежегодна сбирка няма аналог с което и да било друго мото събитие и не бива да се пропуска. Растежът и отдадеността на хиляди горди ентусиастки всяка годна се увеличава лавинообразно и това е прекрасно. Ентусиазмът и вълнението да си част от единствената световна кампания за жени моторджийки продължава да се разпалва! Дамите от цял свят нетърпеливо се приготвят да се включат в празника!

Спортни мотоциклети, круизъри, скутери, офроуд, туърър и състезателни мотори, независимо от стила, предпочитанията и типа на машината, Международния ден на жените мотористи изисква само едно нещо от дамите – Just Ride – да се качат на моторите, да празнуват и да бъдат видени. За пореден път виждаме доказателство, че мотоциклетите могат да обединят света около една проса идея, която с чисто сърце да бъде следвана година след година. Споделянето на една и съща страст, на адреналин, на желание за свобода прави събитието така уникално.

Треската по Международния ден на жените мотористи очаква да приветства повече участнички от което и да било друго мото събитие. Канада, САЩ, Австралия, Норвегия, Италия, Полша, Гърция, Израел, Дания, Катар и Русия, както и други държави и тази година ще се празнуват заедно. През 2010 година, събитието е признато от Международната федерация по мотоциклетизъм (FIM).

Сходни публикации

title="Първи мото салон в София"
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.
Дизелов мотор – индийска работа


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*