Тъмната магия на Icon El Fabuloso

Тъмната магия на Icon El Fabuloso

Един прекрасен мотор, една прекрасна изработка. Всъщност, животът му започва като неугледен спортстър и бива отнесен в тайните дебри на производството на ICON, където е преобразен до неузнаваемост. Тежка пластична операция с прекрасен резултат – ето така можем да наречем новата рама висок клас Sawzall. И не само – фабричните ламарини са изхвърлени и подменени с пластмасови панели от KTM, а предния фар е от Buell. Окачването е GP Suspension, подкрепено от крака на Buell. За щастие Harley (както и крал Джордж) създават своите компоненти с едни и същи размери. Така че, малко сглобяване от тук – малко нагласяне оттам и готово – една рама Harley и предница от Buell са съединени в красиво единство.

Джантите са обработени с прахово покритие Excel. Този сатанински ритуал на сглобяването на 80 къстъм направени спици и разместени колесни компоненти е изпълнен от тъмните магьосници от Portland Wheel & Tire. Посещение в сервиза на момчеата е преживяване, което категорично не се препоръчва за хора със слаби сърца.

Шарнирът е произведен в Англия от JMC. $800 и четири месеца по-късно, огромният къстъм шарнир пристига по въдушна поща. Той обаче не паснал точно, но няма прекалено малки мерки,  търпение и най-вече флекс, който да не се справят. И ето – шасрнирът към рамата, гумите към шарнира и вече сме почти готови.

Спецификациите по двигателя включват плосък, плъзгащ се карбуратор,2-1 тръби, въздушна система и други.

Последният етап от конструкцията на удивителният ICON е боята и графиките – създадени по някакъв тъмен и демоничен начин от подобен художник. Той решил, че ако един череп е „добре”, то осем ще е „фантастично”. Така че, ето ги осем черепа плюс три слоя покритие.

На десетия месец моторът бил готов, момчетата от Icon разпуснали и всички заживели щастливо и доволно!Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*