9 месеца отнема пълната промяна на мотоциклет

9 месеца отнема пълната промяна на мотоциклет

9 месеца са нужни за операция „Пълна промяна“, която прави уникат от стандартен мотоциклет. Това заяви Благой Караджов, който спечели първа награда в конкурса за ръчно модицифирани мотоциклети. Той бе организиран за първи път по време на изложението „Феър мото шоу 2011“, което се проведе от 8 до 10 април в Международен панаир Пловдив.

Благой Караджов показа своето майсторство с „Honda VTX 1800”. Сега машината е по-бърза, по-устойчива и по-красива, твърди  той и подчертава, че всеки истински мото фен иска неговият мотор да  бъде уникален и със собствен характер.

10  преобразени мотоциклета участваха в конкурса,  а класацията бе определена от гласовете на посетителите на изложението. Второ място взе Явор Нинов, а трето – Ангел Примов.  Победителите получиха грамоти и ваучери за закупуване на специализирани стоки на стойност 500, 300 и 200 лева, наградите бяха осигурени от Международен панаир Пловдив.

В последния ден на „Феър мото шоу 2011“ станаха ясни и призьорите в стънт състезанието със скутери, организирано от панаира.  Начело е 17-годишният Николай Колев от Варна, втори се класира Радослав Михайлов от Сърбия, а трети – Стоян Тодоров. Освен купите, те взеха и ваучери на стойност 400, 300 и 200 лева.

Христо Алипиев от Любимец спечели стънт състезанието с мотоциклети на 9 април. То събра любители на високите скорости от цялата страна. 12 стънтъри се състезаваха за наградите на Международен панаир Пловдив. Начело на журито бе световно известният мото каскадьор Рафал Пасиербек, специален гост на „Феър мото шоу 2011“. Подгласници на Алипиев са Михаил Бакърджиев (2-о място) и Станимир Колев (3-о място). За победителите в тази надпревара имаше ваучери по 800, 600 и 400 лева.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*