H-D ще пуска електрически мотор?

H-D ще пуска електрически мотор?

Любимата ни мотоциклетна марка от Милуоки продължава да ни изненадва! Получихме потвърждение, че Harley-Davidson възнамерява да започне производство на електрически модел. Детайлите за проекта са много оскъдни, но компанията издаде една малка тайна за желанията си да се върне в мото индустрията като иноватор (да, наистина имаше времена, в които можехме да кажем, че Harley-Davidson диктува тенденциите в мотоциклетната индустрия… ). Голямата тенденция сега при мотоциклетите, както и при автомобилите е електрическо или хибридно задвижване.

Все още не е ясно дали Harley-Davidson възнамеряват да въплътят еко мотора в круизърската си гама или електрическия модел ще бъде изцяло нов в различен сегмент. Може би ще попълни гамата им за мотоциклети за начинаещи мотористи след като сринаха така добрия модел Buell Blast.

Докато горните слухове са чисто спекулативни, със сигурност е добра идея Harley-Davidson да се опитат да проправят път с малък мотор тип Blast. Точно сега, електричеките са много по-привлекателни за съвсем младите и Harley много добре се ориентира.

Съществува и друг вариант, в който Harley-Davidson започне реализацията на идеята, убие я вътрешно и по-късно да се срине като умираща звезда. Във всеки случай ще разберете от нас за развитието на темата.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*