Guano Apes в София! Грабни своята покана!

Guano Apes в София! Грабни своята покана!

На 09 април, култувата алтърнатив-нео метъл група Guano Apes пристигат в България за втори път. Разтърсващият концерт ще се провече в зала Христо Ботев.

Most Of Evil и MOTO.BG ще подарят на  един от вас  покана за концерта.

Това, което трябва да направите е да отговорите правилно на въпроса:

Коя е съпорт бандата за концерта на GUANO APES, на 9 април в зала Христо Ботев?
–  ODD CREW
–  ARTERY
–  БТР

Дайте верния според вас отговор в коментарите на страницата! Няколко от отговорите до момента са без имена и телефон, така че ви напомняме да не забравяйте да оставите трите си имена и телефон за обратна връзка, за да можем да ви съобщим добрата новина!

Крайният срок за участие в играта е 7-ми април.

Ето малко подсказване за съпорт бандата:

Това е култова интернационална крос-оувър банда, една от най-успешните български групи зад граница.

Въпреки, че от няколко години те са официални граждани на Холандия, членовете на бандата се възползват от всеки добър случай да ударят на родна сцена като най-запомнящи от по-близкото минало са гостуванията на SPIRIT OF BURGAS и откриването за SOULFLY, през 2009-та.

GUANO APES нямат търпение за втора паметна среща с публиката в София, като този път обаче те ще имат и своя дългоочакван нов студиен албум, който ще излезне на 4 Април 2011.

София ще е първата дата, след излизането на албума, както и първата спирка от цялото им турне, което ще продължи няколко месеца.Това  прави концертът у нас още по-специален!


  1. Теодора Петкова каза:

    ARTERY
    0888334265