Грандиозно откриване на мото сезон 2011

Грандиозно откриване на мото сезон 2011

Чакахме много, сърбяха ни ръцете за каране, виелиците като че ли нямаше да свършат! След всичко това успяхме да го дочакаме. Откриването на мото сезон 2011! И то не какво да е откриване, а повече от грандиозен празник за всички мотористи!

Едва дочакахме Съботата! От рано-рано на площада пред Ал. Невски започнаха да се събират мотористи. Започнаха братски прегръдки и радост се четеше в погледа на всеки един!

Кметът на София, г-жа Йорданка Фандъкова отправи най-искрените си благопожелания на всички нас, пожела ни безавариен мото сезон и отправи апел към всички шофьори на по-големи автомобили и камиони да гледат повече в огледалцата за задно виждане и да пазят мотористите.

Оставаха броени минути до потеглянето на мото шествието. Ето че моментът настъпи. Тома със своята група, качени на камионът сцена потегли, а след него и всички останали! Маршрутът на колоната беше отцепен благодарение на столична пътна полиция, както и с помощта на мотористи от софийските мото клубове.

Шествието пристигна благополучно в полите на Витоша, където вече ни чакаха със студена бира и мезе. След като всеки си намери място, започна награждаването в конкурса на MOTO BG „Мотоциклета на 2011 година в България”.

За наша голяма радост успяхме да затворим едното платно на околовръстния път, където се проведе състезание на скоростна отсечка! Последва най-сладката част от надпреварата, а именно наградите. OMV Bixxol България подари 16л. моторно масло Bixxol, 10 якета OMV и талони за безплатно гориво.

Благодарим на всички, че за поредна година откриваме сезона заедно. Екипът на MOTO BG пожелава безчет безаварийни километри на всички свои приятели и колеги мотористи през мото сезон 2011!

Още за откриването на сезона в детайлни подробности виж ТУК >>

Ето как протече откриването в кратката ни снимкова хронология:


  1. DOC каза:

    Колкото-толкова…да си пожелаем следващия път повече!

    По-важното е да се разбере, че когато обединим усилията си и се стараем да бъдем коректни докрай, нещата се получават и то добре.

    Много километри и безавариен сезон на всички!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*